SitterFix_StickerDay

Sticker all the way

Heb jij geen zin om samen met papa naar het BK veldrijden te kijken vandaag? Dan heeft SitterFix goed nieuws voor jou. Het is namelijk Sticker Day. Overal worden stickers gebruikt. Op school, thuis, in de winkel,… Jij hebt waarschijnlijk verschillende stickervellen liggen van jouw favoriete figuren, maar wat zou je ervan denken om jouw eigen stickers te maken? SitterFix legt je graag uit hoe je dit moet doen.

 

Benodigdheden:

– Fijne zwarte stiftjes

– Kleurstiften

– Potloden

– Waterverf

– Schaar

– Etiketten (rechthoek, rond,…)

– Tekensjablonen

 

Hoe maak je jouw eigen stickers?

 

Neem de etiketten

Je kan verschillende etiketten gebruiken voor het maken van jouw eigen stickers. Het maakt niet uit of ze nu rechthoekig of rond zijn. Wanneer je kiest voor een rechthoekige vorm, raadt SitterFix je aan om etiketten te gebruiken waarop er telkens 1 sticker per A4 papier staat. Hierdoor kan je zelf de ruimte bepalen tussen de stickers waardoor je het jezelf gemakkelijker maakt om ze uiteindelijk uit te knippen.

 

Haal je tekentalent maar boven

Met de zwarte stiftjes ga je eerst de figuren/vormen van jouw stickers tekenen op het etiket. Vind je van jezelf dat je niet zo een heel goede tekenaar bent? Gebruik dan gewoon tekensjablonen.

 

Tijd om in te kleuren

Nadat je de verschillende figuren/vormen hebt getekend gaan we ze een leuk kleurtje geven. Tenzij je kiest voor zwart-wit stickers. Gebruik stiften, kleurpotloden of waterverf om ze in te kleuren. Vergeet de stickers niet te laten drogen als je ze hebt ingekleurd met waterverf.

 

Ben je klaar? Knippen maar.

Wanneer je figuren/vormen zijn getekend en ingekleurd kan je ze mooi rond de vormen beginnen uitknippen en vervolgens plakken waar je maar wil.

 

Je hebt nu helemaal zelf jouw eigen stickers gemaakt. Goed gedaan!

Je kan ook stickers maken samen met de babysit. Moeten mama en papa weg?  Via de babysit app SitterFix kunnen ze de beste oppas vinden in de buurt.


SitterFix is een online babysit platform waarbij babysitters en ouders worden samengebracht. Ouders kunnen snel een betrouwbare oppas in de buurt zoeken, hun profielen en beoordelingen bekijken en ze meteen boeken. SitterFix is actief in heel Vlaanderen en gratis te gebruiken. De app is volledig gratis voor babysitters. De verzekering dekt lichamelijke letsels van de babysitter tijdens het oppassen en op weg van en naar het oppasadres.

Download de app in de App Store of Play Store en lees hier hoe je via 2 stappen tot 9 keer meer betrouwbare babysitters kan vinden.