SitterFix_Valentijn

Wil jij mijn Valentijntje zijn?

Morgen vieren we met z’n allen de dag van de liefde of beter bekend als Valentijn. De ideale dag om de jongen of het meisje uit je klas waar je stiekem verliefd op bent te vertellen wat je voor hem of haar voelt. Dit kan je doen met snoepjes, een knutselwerkje,… maar SitterFix heeft een beter idee. Waarmee kan je beter jouw liefde verklaren aan iemand dan met een liefdesbrief. Zoek je mooiste pen en briefpapier. SitterFix geeft je graag nog een aantal schrijftips waarmee jij hartjes sneller kunt doen slaan.

SitterFix_valentijn

1.Persoonlijke aanspreking.

Je schrijft een brief die gericht is naar die ene jongen of dat meisje waar je kriebeltjes voor in je buik voelt. Begin daarom je liefdesbrief met een leuke/ lieve persoonlijke aanspreking zoals:

– Allerliefste Sofie

– Liefste Daan

Misschien hebben jullie wel al leuke koosnaampjes voor elkaar bedacht. Die mag je ook zeker en vast gebruiken in jouw aanspreking. Een voorbeeld van een koosnaampje is Lotje in plaats van Lotte.

 

2. Geef hem haar complimentjes

Zowel meisjes als jongens krijgen graag complimentjes. Door gebruik te maken van complimentjes kan je hem of haar vertellen wat je zo leuk vindt aan hun persoon. Het kunnen complimentjes zijn over het uiterlijk, dingen die die persoon goed kan,… Enkele voorbeelden zijn:

– Ik vind je lief

– Je hebt mooie ogen

– Je kan goed knutselen / tekenen/…

 

3. Gebruik rijm

Vindt je niet de juiste woorden, verlies dan niet het noorden. Maak gewoon gebruik van rijm, dat vindt die persoon vast en zeker fijn.

 

4. Maak tekeningetjes, gebruik foto’s,…

Wil je jouw brief graag een beetje opvrolijken? Dan heb je verschillende opties. Je kan gebruik maken van leuke stickertjes om op je brief te kleven of zelf hartjes, kusjes, pijltjes,… tekenen. Wanneer je samen al leuke foto’s hebt, kan je ook vragen aan mama of papa om deze af te drukken en ze op jouw brief kleven. Dan weet hij of zij meteen van wie de brief komt.

SitterFix_Valentijn

 

5.Een toffe afsluiter

Sluit jouw mooie brief af met een toffe afsluiter. Meisjes kunnen hun lipjes rood maken met een lippenstift van mama en hiermee een afdruk maken op het papier. Jongens kunnen dan weer een beetje parfum spuiten op de brief als deze klaar is.

SitterFix_Valentijn

Maar de allerbelangrijkste tip is: schrijf een brief naar de jongen of het meisje met woorden die recht uit je hartje komen.

 

Kan je geen hulp vragen aan mama of papa omdat ze moeten werken?  Vraag hulp aan de babysit. Via de babysit app SitterFix kan je de beste oppas vinden in je buurt.

 
SitterFix is een online babysit platform waarbij babysitters en ouders worden samengebracht. Ouders kunnen snel een betrouwbare oppas in de buurt zoeken, hun profielen en beoordelingen bekijken en ze meteen boeken. SitterFix is actief in heel Vlaanderen en gratis te gebruiken. De app is volledig gratis voor babysitters. De verzekering dekt lichamelijke letsels van de babysitter tijdens het oppassen en op weg van en naar het oppasadres.

Download de app in de App Store of Play Store en lees hier hoe je via 2 stappen tot 9 keer meer betrouwbare babysitters kan vinden.