Dit zit er in de vernieuwde SitterFix app voor ouders

Dit zit er in de vernieuwde SitterFix app voor ouders

Dankzij de feedback van onze groeiende community van sitters en ouders hebben we de app een heel pak kunnen verbeteren. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwigheden.

Versie V1.2.5 – update van 3/10/2017

Maak een groep met jouw favoriete babysitters

Je ziet een leuke sitter in de lijst staan en die wil je wel eens vragen om te komen babysitten. Alleen, op het moment dat je dan 3 weken later echt eens sitter nodig hebt ben je vergeten wie dat was…

Daarom introduceert SitterFix nu ‘mijn favoriete sitters’. Voortaan kan je een sitter  die jou interessant lijkt een ‘hartje’ geven. Bij het maken van je volgende afspraak krijgen jouw favoriete babysitters je babysitverzoek. Dus, waarom zou je nog een whatsapp groepje maken voor je babysitters als het via SitterFix even snel maar wel verzekerd kan? En daarenboven heb je altijd nog een heel pak extra sitters die je kan uitchecken.

SitterFix nu uitproberen

Hippe icons voor een handig overzicht

In het nieuwe overzicht (‘mijn favorieten’ of ‘boek een sitter’) vind je icons die je snel wegwijs maken in de lijst met sitters in jouw buurt.

Deze sitter was recent actief. De kans is dus groot dat je snel een reactie zal krijgen op jouw babysitverzoek

Dit is een betaalbare babysitter, voor een maximaal uurtarief van 5€

Deze sitter is minimaal 1 keer goed beoordeeld door andere ouders. Bekijk de profielpagina van deze sitter om alle beoordelingen te lezen

Deze sitter woont op minder dan 2 kilometer van je deur – dus bijna op wandelafstand

De slimme SitterFix lijst

Na heel wat bevragen, testen en evalueren van onze gebruikers introduceert SitterFix de slimme lijst 2.0. Via het menu ‘mijn favorieten’ of ‘boek een sitter’ krijg je altijd een volledige lijst van actieve sitters in jouw buurt. Deze wordt nu automatisch gerangschikt zodat de meest relevante sitters bovenaan verschijnen. Het vernieuwde SitterFix algoritme baseert zich hiervoor op de beoordelingen door andere ouders, ervaring, reactietijd en afstand. Dit zorgt er automatisch voor dat jij de voor jou beste sitters krijgt voorgesteld wanneer je jouw favoriete lijst samenstelt of wanneer je een sitter wil boeken.

SitterFix nu uitproberen

Sitters slim sorteren

Door het grote succes van SitterFix kunnen er in je buurt nogal wat babysitters actief zijn. Daarom introduceert SitterFix de Filter. Je kan de lijst met sitters in je buurt handig sorteren op relevantie, beoordeling, tarief, aantal boekingen, aantal connecties, afstand, laatst actief en voornaam. Zo vind je altijd de sitter die het best bij jouw profiel past.

Wil je meer uitleg over de symbolen bij deze sitter? Tik dan op het ‘i’ symbool rechts op de lijn.

Wil je het hele profiel van de sitter bekijken in detail? Tik dan op de profielfoto.

SitterFix nu uitproberen

Handige extra’s

  • Je kredietkaart maar 1 keer ingeven. Onze betaalpartner Stripe slaat jouw gegevens op een beveiligde manier op. Wanneer jij een volgende boeking doet, hoef jij ze niet meer in te geven. Stripe haalt jouw gegevens op en zorgt voor de betaling achter de schermen. Meer info over Stripe vind je hier.
  • Als een boeking eenmaal bevestigd is krijg je de volledige gegevens van je sitter te zien die je gekozen hebt, waaronder het telefoonnummer. De sitter krijgt dan ook dat van jou inclusief je adres. Zo kan je elkaar bellen om praktische afspraken te maken.
  • Na afloop van een boeking kan een je een sitter beoordelen. Je kan deze dan ook ineens toevoegen aan jouw persoonlijk netwerk. Hierdoor krijgen jij en je sitter een hogere sociale score, en wordt deze sitter ook aanbevolen aan jouw vrienden. En zo help je jouw sitter ook aan meer inkomsten!
SitterFix nu uitproberen